La Tribu Van Meerbeeck

Matthias bientôt 3 ans, cherchez la touche verte, où trouvez-le à rassembler des petits trésors et les mettre dans ses poches ;
William, bientôt 3 ans aussi - étonnant non? -, vous le reconnaîtrez à une touche bleue - blue bill - il saute et court partout! ;
Amélie, la seule vraie princesse de la tribu, curieuse, délicate et une vraie actrice de théâtre en rose ou lila!

23/12/2007

Weekje Belgique

Terwijl Pierre in Barcelona hard werkte, het appartement opruimde en de frigo leeg at, ben ik een weekje bij de toekomstige schoonouders blijven logeren om nog wat te genieten van familie en vrienden! (en ook om de was en de strijk te doen van een maandje Barcelona, maar daar gaan we niet te veel over uit wijden ;-) ik heb zowaar daarnaast ook nog een sociaal leven gehad!)
Dinsdagavond half verrassingsbezoek bij Bernard en Véro, en woensdag op stap met de ex-collega's van Pina. Weereens gezellig, en eigenlijk zó gezellig dat ik heimwee heb gekregen naar de PINA tijd... Supercollega's, goed lachen en babellen, glaasje(s) cava, giechelbuien en andere... Enfin, heel leuk weerzien! Ik kijk al een uit naar een nieuwe 'date' eind mei!
( dit is een van de fotos, de andere zijn niet te publiceren, maar zullen wel opgestuurd worden hoor! Beloofd!)
Donderdagavond dan, na school mijn petekindje gaan afhalen om even nog wat te gaan shoppen, en ook om haar goed rapport in te kijken en afscheid te nemen!
Daarna ben ik doorgereden (tegen smogsnelheid;-)) naar Annick voor ons gezinnetje-kerstmis-etentje! Ook hier was het gezellig en hebben we goed gelachen met onze allereigenste humor! Ben heel blij dat ik erbij was!
Vrijdag dan Pierre gaan afhalen op de luchthaven, en na een etentje met zijn mama (trouwens, het was erg fijn om een weekje hier gelogeerd te hebben! Als echte madammen hebben we uren gebabbeld, en ben nog eens goed in de watten gelegd met lievelingsyoghurtjes en al!) Enfin, en vrijdagavond dus voor de zoveelste keer afscheid van de vrienden bij pot en pint in de Buis.
Uiteraard was het dan zaterdag de rush om valiezen te pakken en te wegen. Langs de grootmoeder in Kontich om daar het ex-appartementje nog terug op orde te brengen, en 's avonds is Pierre met vrienden gaan eten, en ik ben op stap gegaan met ex-pulhoffertjes! Het was heel tof, eigenlijk een van de leukste reunies tot nu. We waren dan ook wel met veel, plus goed ontvangen bij Thierry, en leuk getafeld en gecafeed tot .. tja, eigenlijk, te laat om fris te zijn vandaag ;-)

Gelukkig mogen we beiden uitslapen op de lange vlucht die ons te wachten staat! Pierre zit nu in de lounge van Zaventem te wachten op vertrek (vertraagd wegens 'bad weather conditions' in Londen) T is pas spannend als ge te weten komt dat hij waarschijnlijk maar een half uur zal hebben om in London op de vlucht naar Sao Paolo te stappen hé (en dat is, als de vertraging blijft wat hij is!)
Ik vlieg dan rond 20u op Frankfurt - gelukkig - en dan ook sao paolo! Samen zouden we dan op Buenos Aires vliegen, maar zekerheden zijn er niet natuurlijk (als die er al ooit waren met dit avontuur ;-)
Het plan is dan om naar Tandil te gaan, bij de grootouders van Pierre en een bevriende Argentijnse familie, de Verellen's. (uitdagend om het op zijn spaans uit te spreken!) En als we nog een plekje krijgen op een paar vliegers, dan vliegen we vrijdag naar Ushuaia en begin 2008 naar El Calafate! Enfin, het avontuur begint, en het begint goed!! :-)
Prettige feestdagen aan iedereen!!

Aucun commentaire: